Ταυτότητα


O ραδιοσταθμός ALPHA Radio 88,6 ιδρύθηκε το 1988, μέσα από την ανάγκη δημιουργίας μιας υπεύθυνης και σοβαρής φωνής στο χώρο των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Σήμερα, παραμένει ο εγκυρότερος ενημερωτικός ραδιοσταθμός στο Νομό Καβάλας και ένα από τα καλύτερα οργανωμένα περιφερειακά ραδιόφωνα της χώρας.


Από το 1988 ενημερώνει, ψυχαγωγεί, φωτίζει γεγονότα, αποκαλύπτει.Από νωρίς καθιερώθηκε ως ο εγκυρότερος ραδιοσταθμός, προσφέροντας άμεσα και υπεύθυνα, την πληρέστερη ενημέρωση στους ακροατές του Νομού Καβάλας.Το δυναμικό και πλούσιο πρόγραμμά του αποτελεί πρότυπο για τα επαρχιακά ραδιόφωνα.

Σε αποκλειστική συνεργασία με το πρώτο σε ακροαματικότητα ενημερωτικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα, ΣΚΑΪ 100.3, με την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle και Voice of America.

Με μόνιμα στελέχη, ειδικούς συνεργάτες και ανταποκριτές.Με δημοσιογράφους που δεν φοβούνται την αλήθεια.Με εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος υψηλού επιπέδου για απαιτητικούς ακροατές.Με προσεγμένες παραγωγές που σέβονται και αναδεικνύουν την τέχνη της μουσικής.

Το ALPHA Radio εκπέμπει το πρόγραμμά του από τους 88,6 στην μπάντα των FM και εκπέμπει σε όλο το Νομό Καβάλας.

Το ALPHA Radio είναι ο πρώτος ραδιοσταθμός στην Ελλάδα πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2000 για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ακροατές και πελάτες του (σχεδιασμός, παραγωγή και εκμετάλλευση ποιοτικών ραδιοφωνικών προγραμμάτων) από την TuvCertHellas (RWTUV GROUP GmbH, Germany).

O ραδιοσταθμός ALPHA Radio 88,6, με όραμα για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό, εγγυάται την προσφορά υπηρεσιών επικοινωνίας υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε μια εποχή εκπτώσεων. Με σταθερή πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, O ραδιοσταθμός ALPHA Radio 88,6 διευρύνει τις προοπτικές ανάπτυξης, διεκδικεί και επεκτείνει τους τομείς δράσεις του σε νέους ορίζοντες.Δημοσκόπηση
Ποιά πιστεύετε ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι;
Η έλλειψη προγράμματος των αιρετών
Η έλλειψη ικανών στελεχών
Η οικονομική αυτοδυναμία τους
Ο κομματισμός
Οι πελατειακές σχέσεις
Η γραφειοκρατία
Η απουσία ουσιαστικών αρμοδιοτήτων
Η μη ύπαρξη ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας τους
 » Δείτε τα αποτελέσματα
 » Προηγούμενες ψηφοφορίες
 » Προτείνετε νέο θέμα

 
     © 2007-2017 - Alpha Media Group       Created by DNA Web Services